Concept

Scopul Retreat Tale este de a te aduce din online în offline, prin weekend-uri relaxante, tematice, cu activități pentru trup, minte și suflet. Noi îți oferim contextul pentru a te cunoaște, dezvolta și a te reîncărca de energie.

  • Poți alege curajul sau confortul, nu le poți avea pe amândouă. Prin evenimentele Retreat Tale vrem să te scoatem din zona de confort și să îți fim alături în procesul tău de autocunoaștere și dezvoltare. 
  •  Meditația este una dintre metodele principale prin care putem diminua impactul stresului inutil sau toxic, pentru a ne educa și a ne conduce în mod conștient mintea către potențialul maxim de înțelepciune și compasiune din fiecare dintre noi.
  • ️‍Una dintre activitățile principale și constante în evenimentele Retreat Tale este mișcarea. Credem că o viață activă îți schimbă atât corpul, cât și mintea, îmbunătățindu-ți în același timp starea de spirirt.️
  • Alimentația nu este doar o necesitate sau o poftă, este cel mai important combustibil pentru buna funcționare a organismului. In cadrul evenimentelor Retreat Tale vă arătăm diverse opțiuni sănătoase, rapide și simple pe care le puteți întegra cu ușurință în viața de zi cu zi. 

Trăim în epoca „nu am timp”, însă făcând un pas în afara zonei de confort vei vedea că timpul alocat propriei persoane este întotdeauna o investiție cu beneficii pe termen lung.

Suntem aici să te scoatem din tipare şi să-ți arătăm o nouă abordare spre o viață mai sănătoasă, mai productivă şi mai fericită.
Credem în echilibrul „trup-minte-suflet” şi te vom ajuta să devi cea mai armonioasă versiune a ta.