Cine suntem

Noi suntem Bianca & Aniela, echipa Retreat Tale. Azi vrem să vă povestim mai multe despre noi şi pasiunea care ne leagă, aceea pentru un stil de viață armonios.

Coach & Mindfulness Trainer

•Coach autorizat de ANC

•NLP Master acreditat national si international ARONLP & EANLP

•Trainer autorizat de ANC

• MBSR (Mindfulness-based stress reduction)

În 2012 am pornit călătoria dezvoltării mele personale. De atunci pâna în prezent am urmat cursuri și formări, am citit și am experimentat multe aspecte ce țin de un stil de viață sănătos și armonios.

În 2014 am început proiectul Harmony Life care inspiră și astăzi oamenii ce vor să aibă un stil de viață sănătos, minimalist și sustenabil.

Din 2016 de când am devenit mămică am început să fiu și mai conștientă, atentă și prezentă, la mine, la oamenii din viața mea și la tot ceea ce mă înconjoară. Așa am început să practic mindfulness, apoi am căutat să mă informez și să urmez cursuri certificate. În prezent susțin clase de mindfulness pentru adulti și copii.

O altă parte a activității mele este aceea de life coach. Prin sedințe one to one lucrez cu persoane care vor să evolueze, sa își atingă obiectivele și să se dezvolte personal.


Lifestyle & Fashion Blogger, Content Creator, Strategic Management Specialist, Digital Marketer

Sunt economist licențiat şi am pornit pe drumul antreprenoriatului, având la bază studii în domeniul Managementului Strategic şi al Marketingului. Pentru mine, învățarea este un proces continuu şi urmez constant cursuri şi workshop-uri care să îmi întregească cunoştințele. De asemenea, din 2019 sunt membru în comunitatea antreprenorială Bucharest Business Club.

Life With Bianca este un proiect prin care împărtășesc comunității pasiunea mea pentru frumos şi mai ales interesul pentru un stil de viață echilibrat. Nu este doar un blog despre experiențele personale, ci şi un colț de inspirație digitală despre modă, artă, îngrijire, stil de viață, călătorii şi multe altele.

Îmi place să duc o viață activă şi productivă. Pentru mine nu există limite, întrucât caut de fiecare dată să mă autodepăşesc, iar Retreat Tale este o nouă modalitate prin care pot evolua.